Mooiste assortiment in parket tegels

Wij hebben plus minus ruimt 70 soorten vloertegels in de vorm van parket tegels in onze assortiment,keramische parket vloertegels zijn in opkomst.steeds mensen kiezen voor parket tegels,het voordelen van parket tegels tot vergelijking met echte parket kunnen vele voordelen betekenen.

Zoals:

Parket tegels,ook genoems als keramischehout  zijn vele malen meer krasvaser dan het parket zelf,mede zijn  hardheid heeft men tgeenwoordig geen onderhoud meer nodig aan zijn vloer,een kwalitatief goede parket tegel slijt niet en kras niet.

Parket tegels geleiden het warmte veel beter dan parket zelf in combinatie met vloerverwarming en is uitstekend te gebruiken als hoofdverwarming zo bespaart u dan ook wel duizenden euros.

Parket tegels zijn nagenoeg niet te onderscheiden van parket,de techniek is zo uitstekend in gegaan op het de nauwkeurige kopie van een echte parket.Bent u benieuwd naar onze assortiment in parket tegels dan kunt u het beste onze showroom bezoeken om ze in het echt te kunnen zien.Of u kunt toch als vast een beeld krijgen op onze website die specifiek diep ingaat in parket tegel.Bezoek onze website op www.parkettegels.nl